Rutiner..

Ja men visst är det härligt. Nu återgår det mesta till vardagens vanliga bestyr. Då är allt i sin ordning igen. Fast jag njuter av semesterns oregelbundna tider också. Allt har sin charm. Just nu försöker jag i alla fall att få det att funka med tre barn. En ska till skolbussen, en vill ammas och en vill mest mysa men även åka till sin förskola. Det gäller att tajma tre eller ja min med, alltså fyra frukostar med busstiden, den är liksom viktigast. Här hemma upprepas frasen: "hinner vi med bussen?" och jag svarar: "ja om ni bara gör som jag säger så hinner vi" (det händer liksom hela tiden att de kommer in på sido spår när tex tänderna ska borstas eller strumporna ska på., ja det är något speciellt med att ta på strumpor. Det kan ta allt mellan 10 sekunder till 10 minuter)


Och det är en sak till som de distraheras av, Stina :) och vem gör inte det. Minst en puss och lite gos måste hinnas med.


Kommentarer
Postat av: Ingela Mobjer

Guuuud va söt hon är !!! Vilka ögon .... Helt bedårande ! Det förstår jag mycket väl att dom måste pussa på henne :)

2012-08-23 @ 17:56:12
Postat av: Åsa Kinnunen

Jag blir alldeles ledsen i ögat av hur fort hon ändrar sig och vi hinner inte följa detta..... kan ni inte ta en sväng hitåt snart kram kram

2012-08-23 @ 21:05:31
Postat av: Johanna

åh så söööt!!

2012-08-26 @ 18:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0