Prickar av..

Nästan utvilad efter en super härlig helg med mycket god mat, dryck och spa upplevelser. Så lyckat, så välbehövligt.

Nu gäller det att utnyttja energin.
Att-göra-listan är väldigt het just nu och jag prickar av.
Inte en sekund att förlora.


Godkväll!

dsc00336 (MMS)

Godkväll!


Vilken utsikt! Skål och välkommen till bords.

dsc00329 (MMS)

Vilken utsikt! Skål och välkommen till bords.


Drömmer jag, nej det gör jag inte. Jag och...

dsc00323 (MMS)

Drömmer jag, nej det gör jag inte. Jag och maken har just anlänt till hotellet där vi ska tillbringa helgen. Åh så skönt det ska bli!


Sötaste Smulan har fått ny frisyr, ett bra...

dsc00320 (MMS)

Sötaste Smulan har fått ny frisyr, ett bra slut på ett litet äventyr med sax utan lov..


Kampen mot sniglarna börjar nu. 1-0 till mig.

dsc00301 (MMS)

Kampen mot sniglarna börjar nu. 1-0 till mig.


Lyckan är total, vilket äventyr det blev n...

dsc00300 (MMS)

Lyckan är total, vilket äventyr det blev när barnen kom till Bohl idag och hälsade på och mamma fick lite egen tid. Jösses, vad tiden gick fort men så mycket det blev gjort :) snacka om att bli effektiv. Smulan hade fått bra koll på bilen när jag kom och ni kan ju gissa vad hon önskar sig i födelsedagspresent..


Ny vecka, ny start.

Ja nu får det vara nog. Lilleman är frisk men han har varit riktigt dålig. Ett tag var vi inne på att vi skulle få åka in med honom men det gick åt rätt håll tillslut.
Vilken pärs och nu har alla i familjen varit sjuka utom jag. Snälla, jag ber verkligen, snälla skona mig från att bli sjuk denna gång. Nu behöver hela familjen komma ikapp. Stackars stackars Smulan, hon har inte haft det lätt. Vilja och energi till tusen och sen bara få höra, nej, inte nu, nej, han sover, nej, jag måste ta hand om lillkillen. Men hon har varit tapper och förstått. Så nu ska jag försöka hitta på lite spännande saker.

Så håll tummarna för att vi får en frisk vår nu!

Tingeling!


Frisk luft kan ju inte skada, jag tror det...

dsc00294 (MMS)

Frisk luft kan ju inte skada, jag tror det går åt rätt håll nu..


Stackars Smulan, lillebror är sjuk och hon...

dsc00276 (MMS)

Stackars Smulan, lillebror är sjuk och hon har jätte tråkigt. Tro mig, det är katastrof enligt henne. Men så här glad blev hon när mamma tog sig tid och hon fick göra sin första scrap-tavla :)


Tyst.. Han sover, nu gäller det att utnytt...

dsc00274 (MMS)

Tyst.. Han sover, nu gäller det att utnyttja tiden.


Äh.. inget blir som man tänkt sig..

Lilleman är sjuk och allt har vänts upp och ner..
Nu blir det soffan... den är visserligen ganska skön men inte när man är såååå rastlös som jag är just nu och vill ha gjort massor. Till råga på allt har jag energi också....

Många små punkter blir det........

Fantastisk helg, underbart bröllop

Jössen vilken helg vi har haft. Så lyckat, så roligt.
Lite bilder..
 
Helt fantastiskt vackert brudpar fick vi skåda.

 
Catta och jag (tack för allt stöd) sen fick jag och maken min en dans så minnen från förra året väcktes till liv. Tänk, snart firar vi ettårig-bröllopsdag.
Värdpar som vi var hade jag och min man fullt upp, men så mycket kul det blev. Det kändes väldigt lyckat och vi var väldigt nöjda efter kvällens slut.

Nu laddar vi nya batterier och tar oss an våren, men vad hände med värmen, när kommer den? Hoppas det kommer lite mer vårvindar nu för vi har haft det riktigt kallt.

Nu ska jag ägna mig åt att komma ikapp med allt och lite till. Läsa alla era härliga bloggar, framkalla kort, röja upp för det har jag gått och funderat på lite grann, städa ur lite skåp och lådor. Ni vet, allt som man inte har använt eller rört på minst två år.. hur mycket behöver man det då? Nu ska här rensas och göra minneslådor, ni vet sånt som bara måste sparas. Men då måste det var med stort MÅSTE framför...
Önska mig lycka till.


I mat-affären

dsc00261 (MMS)

"Vill systrarna smaka på kakor" ropar en försäljare. Nej tack säger vi, morsan ler, jag vet varken ut eller in..


Full fart mot lördag

Håll tummarna för att alla får vara friska. (Är själv lite kraslig så håll tummarna.......)

Planer smids och planering är i full gång. Åh vad kul det ska bli. Tyvärr kan jag inte skriva om något då den blivande bruden kikar in här då och då =)

Men klänningen är fixad i alla fall, vilket känns jätte skönt, förstår inte varför det blir en sådan tankenöt att knäcka varje gång det vankas bröllop ;)
Det sa klick och sen infann sig ett lugn..

Sen har jag sidoprojekt... som ni kanske vet, en härlig vårmössa blev till enligt önskemål och den finns här... Kunde inte riktigt blogga om den förrän nu då den skulle bli en överraskning men den är nu levererad och jag tänkte jag skulle lägga in en liten bild på den.


RSS 2.0